Brandskyddsutbildning

Årligen inträffar runt 20 000 – 25 000 bostadsbränder i Sverige och totalt omkommer cirka 100 personer.

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för ert företag eller egendom. Har du nån gång känt dig orolig för att du inte har rätt brandskydd hemma eller vad gör du om det börjar brinna, då ska du fortsätta läsa. Har du någon gång känt att jag klarar inte av att släcka en brand om det börjar brinna? Du är så klart inte ensam. Det behöver inte vara så svårt, det kan räcka att du gör en första insats och du kan slå ner branden i väntan på räddningstjänsten. Redan där har du räddat mycket.

Bor du kanske långt ifrån närmsta hel eller deltidsstation. Var inte orolig, vi hjälper er att få rätt utbildning om olyckan skulle vara framme. Men något ännu bättre, vi hjälper er att förebygga bränder med rätt utbildning och rätt utrustning. Vi kan komma till just ditt företag och utbilda er personal eller varför inte bostadsrättsföreningen eller kanske kompisgänget.

Vi har personal som jobbat inom räddningstjänsten med många års erfarenhet, personal som har sett tragedin av människor som fått sina hem eller företag nerbrunna pga att man inte haft rätt utbildning eller rätt utrustning för att kunna göra första insatsen. Tillsammans med er räddar vi liv och egendom. 

Brandskyddsutbildningen innehåller

Grunderna i brandlära
Systematiskt brandskydd
Mänskligt beteende
Praktik