Om oss

Om Fire & Safety Sweden

Välkommen till Fire & Safety Sweden, en ledande leverantör av heltäckande brand- och säkerhetslösningar. Vi är etablerade med ett engagemang för att skydda liv och egendom och är stolta över att erbjuda förstklassiga tjänster som prioriterar våra kunders välbefinnande.

Vårt uppdrag

På Fire & Safety Sweden är vårt uppdrag att förbättra säkerhetsstandarderna inom branscher och samhällen. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner när det gäller att leverera innovativa, pålitliga och skräddarsydda brand- och säkerhetslösningar som uppfyller våra kunders unika behov.

Fire & Safety Sweden grundades i januari 2020 av Dan Gustafsson. Tyvärr kom det en pandemi en månad efter start, Men med hårt kämpande och ett enormt driv har vi i dag vänt på skutan.

Dan har många års erfarenhet från bland annat räddningstjänsten, Försvarsmakten, flygplatsräddningstjänst men även inom andra branscher inom service.

Dan är fortfarande aktiv i operativ tjänst som brandman/räddningsledare i kommunal räddningstjänst, Det är ett medvetet val från Dans sida för att kunna upprätthålla god kunskap och för att se framtidens behov inom blåljusverksamhet samt andra myndigheter och företag.

Dan började sin karriär redan som 17 åring med Prao på räddningstjänsten, Dan var i en del av livet där det var på väg åt fel håll, skolan var inte intressant, betygen dalade och Dan började komma in på fel spår

Dans kära mor som alltid varit väldigt omtänksam och alltid haft ett öga på Dan när han var yngre såg räddningstjänsten som en bra vägvisare i rätt riktning.

Grabbarna på brandstationen som i dag är gubbar som Dan numera kallar kolleger tog mycket väl hand om honom, vissa är tyvärr inte i livet i dag, Mycket tack vare dem som Dan kommit dit han är i dag.

I dag är Dan ägare av Fire & Safety Sweden och vill ge tillbaka och visa tacksamhet för det han fått lära sig under årens lopp genom att föra vidare sina kunskaper. Ensam är inte starkast därav består Fire & Safety av ett team som med engagemang och en enorm ödmjukhet vill föra Fire & safety Sweden framåt och göra omgivningen säkrare och tryggare för andra

Kärnvärden

Att vara en del av Fire & Safety Sweden ska och kommer alltid vara en inkluderande arbetsplats, det ska kännas som om du kan skratta, gråta vara arg eller glad, oavsett så lyfter vi varandra genom att vara ödmjuka till varandra och ha en förståelse för att alla dagar är inte svart och vit.

Säkerheten först: Vi prioriterar säkerheten för människor och egendom i allt vi gör.

Integritet: Vi bedriver vår verksamhet med ärlighet, transparens och ett engagemang för etiska metoder.

Excellens: Vi strävar efter excellens i tjänsteleverans, ständigt förbättra och anpassa oss till de senaste branschstandarderna.

Kundcentrerade: Våra kunder är kärnan i vår verksamhet. Vi är dedikerade till att förstå deras behov och tillhandahålla skräddarsydda lösningar.

Vad som skiljer oss från mängden

Expertis: Vårt team består av högkvalificerade och certifierade yrkesmän med lång erfarenhet av brand- och säkerhetstjänster.

Innovation: Vi ligger i framkant när det gäller tekniska framsteg och införlivar de senaste verktygen och teknikerna för att tillhandahålla banbrytande lösningar.

Omfattande tjänster: Från brandriskbedömningar och säkerhetsutbildning till toppmodern installation av utrustning, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att ta itu med alla aspekter av brand och säkerhet.

Vi inser att varje kund är unik och arbetar nära dem för att utveckla skräddarsydda lösningar som är anpassade till deras specifika krav och mål.

Vårt engagemang: Fire & Safety Sweden har åtagit sig att skapa säkrare miljöer genom proaktivt brandförebyggande och effektiva säkerhetsåtgärder. Vi tror att vi genom att tillhandahålla pålitliga och högkvalitativa tjänster bidrar till det övergripande välbefinnandet i både samhällen och industrier.

Tack för att du överväger Fire & Safety Sweden som din pålitliga partner inom brand och säkerhet. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan samarbeta för att förbättra dina säkerhetsåtgärder och skydda det som är viktigast. Vi är ett företag som alltid letar nya samarbeten och inovativa lösningar för att tillsammans göra vad vi kan för att bidra till ett tryggare och säkrare samhälle, vill du vara med på den resan så tveka inte på att höra av er.
Arrangör för brandfarliga heta arbeten

Vi kan registrera dina kurser i ID06. Ingår i kursavgiften på Brandfarliga heta arbeten.

Intyg & certifikat

Kontakta oss för offert

Kontakta oss och berätta vad du har för behov.

 

Offertförfrågan

Berätta för oss vad du har för behov