Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Katastrofen är ett faktum!!

Hela Sverige kraftsamlar resurser från när och fjärran, personalen jobbar dygnet runt.

Det är inne på sin andra vecka. Det är omfattande skogsbränder med extremt svår terräng, helikopter efter helikopter vattenbombar för att förhindra branden sprider sej till bebyggelser.

Personalen på marken gör ett fantastiskt jobb men det tär hårt och vätskebristen är påtaglig. Det ska ut kilometervis med slang, olika sektorer behöver förnödenheter. Evakuering har påbörjat från bebyggelse där man har stora utmaningar att kunna förflytta människor pga tuff terräng. Personal och utrustning behöver transporteras....

Ja som ni alla vet har ju detta hänt och kommer ske igen. Men då gäller det att vara förberedd och kunna sätta in resurser fort. Med hjälp av Milrem Robotics #multiscope Rescue unarmed ground vehicle kan man både undsätta personal, bevaka begränsningslinjer, pumpa vatten från vattendrag man kan även ilandsätta UGV med helikopter, det och mycket mer berättar jag gärna om, skicka ett mail eller slå en signal. #forestfire #UGV #firefighter #rescue #USAR

youtu.be/wdVxL9XXQ-I
... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Video image

Kommentera på Facebook The Estonian ...

Fire & Safety Sweden AB can proudly present a collaboration with
Milrem Robotics.

Their mission is to provide innovative robotic solutions for challenging environments.

Respect for the value of human life being their top priority, they aim to retrieve people from danger areas and liberate them from dirty, dull and dangerous tasks. Through their products and services, they seek to increase human safety and labor efficiency in a number of targeted industries, particularly in defence, agriculture, forestry, municipal services, rescue and mining.

Fire & safety Sweden AB will be resellers for the Scandinavian market. Our company always works with the latest technology to develop rescue services and other authorities.

for more information please contact us and we will book a meeting.

www.youtube.com/playlist?list=PLYnNk9uCEeFxnvAVtKXa3pQO18gUeJjgD
... Se merSe mindre

4 veckor sedan

Kommentera på Facebook 107404000817261_196968765194117

David Neumann krasses Pferd

Caspar, kan F2 trække den?

Ivan sådan en må du ha ha lavet 😅

Andreas Schwaab passt das Ding auf de Hänger?

Kai Fri

Jan Bo klare Kaufempfehlung

Jakob Schmidt deiner?

Christian Dorweiler

Sven Schepp, Martin Schepp

Roland Höcht

Bastian Kolitsch Sebastian Böhm

Ronny Thiele, kiek mal

Dominick Heinrichs

Kevin Ihl

Nico der gerät🤤

Maik Bergner Lars Werthmann Peter Ebert Sebastian Danier 👍 Michael Ebert

Johannes Assenbaum

Andreas Schubert, Michael Schubert Timo Buttler Andrew Anschlag

Kasper Thomsen

Henrik Hedin

Marco Plettner Timo Schlund Pendic Julian Markus Geyer

Max 🤯

Andreas Nöker 🤩😜👍

Justus Groffmann Raphael Linnemann

Bastian Reckert haben wir dafür noch Platz im Haushalt?

View more comments

Sista chansen!!

Var med om att tävla om ett fint design hemmapaket. Brandfilt, brandsläckare och 2 pack brandvarnare. Utanför pop up store på Storgatan 31 i Ängelholm så sitter det en blå docka.
För att vinna detta eminenta hemmapaket ska ni gissa vikten på dockan, gå in på vår Facebook sida #fireandsafetysweden skriva vad ni tror den väger, gilla och dela så har ni chans att vinna.
... Se merSe mindre

2 månader sedan

Sista chansen!!

Var med om att tävla om ett fint design hemmapaket. Brandfilt, brandsläckare och 2 pack brandvarnare. Utanför pop up store på Storgatan 31 i Ängelholm så sitter det en  blå docka.
För att vinna detta eminenta hemmapaket ska ni gissa vikten på dockan, gå in på vår Facebook sida #fireandsafetysweden skriva vad ni tror den väger, gilla och dela  så har ni chans att vinna.Image attachmentImage attachment

Kommentera på Facebook 107404000817261_184822566408737

15 kilo

Tävlingen avslutad. 14,5 kg vägde dockan. Det är 2st som gissat samma resultat. En var ju så klart först. Kan vara så att det delas ut ett tröstpris. Vinnaren meddelas via Messenger. Tack för ni var med. Håll koll på Facebook sidan för fler tävlingar och nyheter.

15 kg.

80,1kg 😁

77 kg

47 kg

70 kg

81,7 kg👍😊

14,7 kg

Gissar 75 kg 😁 Skulle verkligen behöva ett sådant paket 😍 Gillat & delat 😊

45 kg

89 kilo

70kg gilla och dela☀️

70 kg👍😊

Gissar 82 kg gillat och delat 👨‍🚒🔥🚒❤

68,5 kg

Ett par kilo mer än min 3åring så jag säger 15kg 😊🙏

15,6 kg

80 kg

Hans Wennberg tävla 😊

14,5kg

79kilo

25kg

15 kilo gillat och delat

View more comments

Sista chansen i morgon. Var med om att tävla om ett fint design hemmapaket. Brandfilt, brandsläckare och 2 pack brandvarnare. Utanför pop up store på Storgatan 31 i Ängelholm så sitter det en blå docka.
För att vinna detta eminenta hemmapaket ska ni gissa vikten på dockan, gå in på vår Facebook sida #fireandsafetysweden skriva vad ni tror den väger, gilla och dela så har ni chans att vinna.
... Se merSe mindre

2 månader sedan

Sista chansen i morgon. Var med om att tävla om ett fint design hemmapaket. Brandfilt, brandsläckare och 2 pack brandvarnare. Utanför pop up store på Storgatan 31 i Ängelholm så sitter det en  blå docka.
För att vinna detta eminenta hemmapaket ska ni gissa vikten på dockan, gå in på vår Facebook sida #fireandsafetysweden skriva vad ni tror den väger, gilla och dela  så har ni chans att vinna.Image attachment

Secton bodycam. Jobbar du inom bevakning, säkerhet blåljus eller någon annan bransch där man kan vara i behov av en bodycam med SOS funktion.
kom in och titta på vår kropps kamera. @secton #BODYCAM#ordningsvakt #bevakning #säkerhet
... Se merSe mindre

2 månader sedan

Secton bodycam. Jobbar du inom bevakning, säkerhet blåljus eller någon annan bransch där man kan vara i behov av en bodycam med SOS funktion.
kom in och titta på vår kropps kamera. @secton #bodycam#ordningsvakt #bevakning #säkerhet
Ladda mer